Home Aantrekkelijke vroegboekkorting van 5% als u voor 31 december boekt en betaalt

Bienvenue en France

Les Bois

Dit prachtige vrijstaande landhuis in de zonnige Franse Dordogne wordt omgeven door 1,2 hectare eigen tuin en bos. In het voorjaar van 2014 is ons privezwembad volledig gerenoveerd zodat u nu nog meer kunt genieten.
Gegarandeerd privacy en rust en ook maximale keuze uit activiteiten voor het hele gezin binnen bereik. Bossen, heuvels, de rivier de Dordogne, prachtige dorpen en steden... Laat je verleiden en kom naar deze unieke omgeving: "Waan je als een God in Frankrijk".


Mocht u ge├»nteresseerd zijn, reageer dan in ieder geval op tijd om dit jaar en komend jaar te genieten van de hedendaagse luxe en de privacy die dit comfortabele landhuis te bieden heeft. In de maanden september t/m 31 december bieden wij een zeer aantrekkelijke vroegboekkorting, dus profiteer NU!

Niet alleen in de zomer is het fijn vertoeven in de Dordogne. Wat dacht u van het voor- en naseizoen: Heerlijk weer, groene natuur, rust en een lage prijs! In het tussenseizoen heeft u wel de hoge temperaturen en niet de drukte. Kortom: het hele jaar door genieten.

Onthaasten in de Dordogne in de prachtige natuur en alle luxe onder handbereik.
Wilt u meer weten over de rest van het huis? Kijk dan gerust verder op deze site. Veel plezier.

5 slaapkamers, max. 10 personen, ca. 1000 km vanaf Utrecht