De woning is gesitueerd op een heuvel in een prachtige omgeving. Rondom de woning is een groot grasveld, een ruime oprit met plaats voor meerdere auto's, en er hoort nog een heel stuk bos bij. Wandel gerust rond. Er is ook een schommel en een kleine vuurplaats aanwezig. Pas echter wel op met vuur aangezien in de zomer het minder vaak regent. 

Les Bois is verzorgd en comfortabel ingericht en heeft een knusse, authentieke uitstraling. De keuken is modern en voorzien van oven, magnetron en afwasmachine. Er is kleurentelevisie met radio- en televisie via de schotel en er is een wasmachine met droger aanwezig. In de eetkamer die grenst aan het terras met openslaande deuren, staat een grote eettafel waar 10 personen kunnen aanschuiven. 

Buiten is een prachtig terras met zwembad, er staan tuinmeubelen en aan het huis zelf is een overdekt terras. U kunt hier in de zon zitten, maar ook de schaduw opzoeken of een verkoelende duik nemen. 

Als het erg warm is, kunt u van af het terras de tuin inlopen, daar is het aangenaam vertoeven in de schaduw bij de ronde tafel. Ook bevindt zich daar een vijver met goudvissen. Deze mogen best elke dag een stukje brood krijgen.

Ook in de wintermaanden kan het heel mooi zijn om op deze prachtige lokatie tot rust te komen. Er is een open haard en centrale verwarming, dus het zal aangenaam van temperatuur zijn!